MIOVENI: Plată online și pentru persoane juridice

de | 19.02.2021 09:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Începând cu data de 18 februarie 2021, firmele (persoanele juridice) pot achita taxele și impozitele datorate către bugetul local al orașului Mioveni utilizând plata electronică online. Primăria Oraşului Mioveni a implementat procedura care permite plata electronică prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (denumit SNEP) folosind cardul bancar, prin www.ghiseul.ro.
Plata cu cardul prin ghiseul.ro conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:
• Confort, rapiditate şi independenţă geografică şi temporală;
• Siguranţă asigurată de un site securizat la înalte standarde privind tranzacţiile cu cardul pe internet;
• Posibilitatea plăţii impozitelor şi taxelor locale pentru toate proprietăţile deţinute pe teritoriul României, cu condiţia înrolării în sistem a unitaţii administrativ teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
• Pentru această modalitate de plată nu se percepe comision ;
• Disponibilitatea sistemului 24 de ore din 24 , 7 zile din 7 .
SNEP pune la dispoziţia utilizatorilor secţiunea de plată cu autentificare, secțiunea de plată fără autentificare cât si posibilitatea de achita amenzi . 
Pentru secţiunea de plată cu autentificare vă sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola) . 
Cererile de eliberare credențiale pentru persoanele juridice se depun personal la birourile din cadrul Serviciului Impozite și Taxe  sau pot fi transmise pe adresa de e-mail taxemioveni@gmail.com, iar datele necesare autentificării vor fi generate și eliberate pe loc.
Această secțiune permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiilor înrolate și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România. 
Pentru secţiunea de plată fară autentificare nu sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola). În acest caz nu este disponibilă consultarea în timp real a obligaţiilor de plată şi istoricul tranzacţiilor, astfel putând fi plătite doar taxe şi impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.
Cei interesați să afle mai multe informații pot consulta pagina de internet a instituției: https://www.emioveni.ro, secțiunea Informații Publice, Taxe și Impozite, sau pot apela numărul de telefon 0348/455666 .

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii