Web Analytics

Au fost aleși noii subprefecți ai Argeșului

de | 17.02.2021 19:34 | Actualitate

Au fost aleși noii subprefecți, astăzi, în ședința online a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș. Noii subprefecți sunt Emanuel Soare și Lucian Ionescu, șeful Cancelariei Prefectului. Reamintim că funcția de prefect revine USR-ului.

Citește și Algoritmul negocierilor lasă PNL Argeş fără prefect

Din 27 voturi exprimate, Emanuel Soare a obținut 25 voturi. Lucian Ionescu a obținut 23 voturi. Sorina Marin, 3 voturi. Narcis Sofianu, doar 1 vot. Nicolae Barbu, 2 voturi și Argentina Culcuș a obținut doar 1 vot.

PNL Argeș a transmis următorul comunicat:

„Conducerea PNL Argeș a stabilit în această seară, într-o ședință online a BPJ, cine vor fi cei doi subprefecți ai județului. Cele două funcții au revenit PNL, în urma negocierilor din coaliția de guvernare. Astfel, au strâns cele mai multe voturi din partea colegilor Emanuel Soare, prefectul în funcție și musceleanul Lucian Ionescu, directorul cancelariei prefectului. Cei doi vor face echipă în continuare în Instituția Prefectului, după ce și-au demonstrat, în ultimul an, capacitățile și bunele intenții. De asemenea, membrii BPJ Argeș au apreciat modul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus în județ și eforturile făcute pentru transparentizarea și eficientizarea activității Instituției Prefectului.

Membrii BPJ au votat pentru continuitate și au acordat din nou încredere unor tineri care au demonstrat, prin implicare totală, că se poate face performanță, în ciuda unor provocări fără precedent. În urma votului de azi, PNL Argeș demonstrează că susține în funcții publice oameni bine pregătiți profesional, cu putere de muncă și cu rezultate în politică și în administrație”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii