Web Analytics

FC Argeș: A plecat Șerbănică și a venit brazilianul Teles de la Maritimo Funchal

de | 9.02.2021 12:20 | Actualitate, Sport

 

Clubul FC Argeș a anunțat că a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu fundașul Dănuţ Şerbănică. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a evoluat în 97 de partide pentru echipa alb-violetă şi a înscris 4 goluri.

FC Argeș și-a conturat în proporție de 90% lotul cu care va aborda meciurile care au mai rămas de disputat din această ediție de campionat. Echipa din Trivale a ajuns la un acord pentru un sezon și jumătate cu brazilianul Ruan Ribeiro Teles (foto).

Acesta se pregătea de câteva săptămâni cu alb-violeții, iar acum a devenit oficial jucătorul lui FC Argeș. Ruan Ribeiro Teles (23 ani), este mijlocaș dreapta, dar poate evolua și ca atacant. Măsoară 172 cm și cântărește 67 kg.

În perioada 2017-2019 a evoluat în Portugalia, la Varzim, formație care activează în liga secundă, dar și pentru echipa de primă ligă, Maritimo Funchal. Ruan a jucat 36 de partide pentru Varzim, după care, pe 10 ianuarie 2019, s-a transferat la Maritimo Funchal. Pentru prima echipă a lui Maritimo, Ribeiro a bifat un meci, iar pentru formația Under 23 a jucat 4 partide. În 2020, Ruan a fost împrumutat în Brazilia, la Vila Nova Atletico Club, fiind folosit în 5 meciuri.

 

Citește și Alb-violeții Luka Maric şi Antun Palic, în echipa etapei a 22-a din Liga I

 

În fotbalul profesionist mijlocaşul originar din ţara cafelei are 54 de partide și 2 goluri marcate. În afară de Ruan Ribeiro Teles, FC Argeș i-a mai adus în această iarnă pe fundașul central, Deian Boldor, mijlocașul ofensiv, Pablo de Lucas, mijlocașul de bandă, Cristi Dumitru, venit sub formă de împrumut de la FCSB și fundașul stânga, Ronie Jimmy de Jonghe.

Ruan Ribeiro Teles îşi doreşte foarte mult să confirme aşteptările şi încrederea acordată: ”Am venit la FC Argeş, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. Idolul meu este Neymar. Vreau să joc cât mai bine, iar prin evoluţiile mele să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Îmi doresc să confirm aşteptările şi încrederea acordată. Mi-aş dori ca peste ani să se vorbească despre mine ca despre Neymar de România!” a spus fotbalistul brazilian.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii