Web Analytics

FC Argeș câștigă la Astra și arată cu adevărat ca o echipă de Liga I. Ce spune primarul Gentea

de | 6.02.2021 17:20 | Actualitate, Sport

 

FC Argeș a dat lovitura și la Giurgiu! Alb-violeții s-au impus cu scorul de 2-0, într-un meci de coșmar pentru Constantin Budescu, eliminat pe finalul partidei. După ce a remizat la Craiova (1-1) și a scos un punct cu FCSB (0-0), FC Argeș a luat trei puncte mari în fața Astrei, după golurile reușite de Ionuț Șerban și Maric.

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești: ”Victorie frumoasă pentru FC Argeș! Formația noastră își continuă evoluția pozitivă. Reușita de astăzi cu Astra este cu atât mai importantă cu cât am reușit să învingem o formație ce se află înaintea noastră în clasament. După duel, am avansat o poziție în clasament.

 

Citește și Prefectura Argeș: 81.600 doze de vaccin AstraZeneca ajung în România

 

Mai mult, în 2021 continuăm să fim invincibili, ceea ce ne oferă optimism, ambiție și dăruire pentru viitor. Seria invincibilă din ultima perioadă se datorează jucătorilor, staff-ului tehnic, conducerii dar și suporterilor! Noi, administrația locală vom sprijini permanent clubul, deoarece ne dorim performanță sportivă în Pitești. Le mulțumesc tuturor celor care susțin FC Argeș, oricum ar face-o! Doar împreună putem reconstrui o formație de top în fotbalul românesc! FC Argeș, te iubim!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii