Web Analytics

Ionuţ Şerban a ajuns la meciul 100 pentru FC Argeş

de | 4.02.2021 19:34 | Actualitate, Sport

 

Partida de la sfârşitul săptămânii trecute cu Universitatea Craiova a fost una specială pentru Ionuț Șerban. Pentru căpitanul alb-violeților, disputa cu oltenii a fost meciul 100 în tricoul echipei FC Argeș.

Mijlocașul argeșean a avut o evoluție foarte bună contra juveţilor, fiind foarte aproape de a marca, însă portarul Mirko Pigliacelli a reușit să respingă de la rădăcina barei șutul acestuia.

 

Citește și Prefectura Argeș: Persoanele care sosesc din țările cu risc epidemiologic trebuie să prezinte certificatul unui test negativ Covid

 

Şerban a venit la Piteşti în ediţia de campionat 2017-2018, fiind la al patrulea sezon cu echipa alb-violetă. Fotbalistul care în luna martie va împlini 29 de ani, a fost om de bază şi în precedenta ediţie de campionat, când FC Argeş a reuşit promovarea în Liga I după o absenţă de 11 ani.

Chindia Târgovişte, Viitorul Constanţa şi Universitatea Craiova, sunt echipele la care Şerban a mai evoluat înainte de a semna cu alb-violeţii. Clubul alb-violet îi doreşte lui Ionuţ Şerban evoluţii cel puţin la fel de bune ca până acum şi încă 100 de meciuri în tricoul echipei FC Argeş!.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii