Web Analytics

Susținerea unui piteștean: Loialitatea față de cetățeni o aduce un OM de cuvânt!

de | 5.09.2020 10:46 | Actualitate

 

Am analizat foarte atent proiectele prezentate de toți candidații la Primăria Pitești și recunosc, sincer, faptul că OM-ul Cristian Gentea, echipa acestuia și proiectele prezentate mi-au oferit cea mai mare încredere. Piteștiul va avea, în urma alegerile locale – o ECHIPĂ în folosul cetățenilor!

Foto: Candidații Cristian Gentea – Primar, Dumitru Tudosoiu – consilier, Luc Tudor – consilier

Oferta electorală pentru alegerile locale din acest an este mai bogată decât oricând! Așa se întâmplă și la Pitești. Personal, ca om de afaceri, acest lucru mă bucură. Concurența naște de fiecare dată lucruri pozitive. Fiecare candidat are părțile sale bune și fiecare candidat prezintă proiecte de interes pentru piteșteni!
Mi-a plăcut însă, cel mai mult, modul în care Cristian Gentea, cel pe care îl știu exact precum un OM de cuvânt, își prezintă echipa și proiectele!
Am simțit în fiecare dintre proiectele prezentate – seriozitate, ambiție și dorință – toate pentru ca Piteștiul să fie un municipiu de vază!
Până la urmă, acestea trebuie să fie și calitățile unui primar de municipiu, iar Cristian Gentea le înglobează foarte bine pe toate – disponibilitate în folosul cetățenilor, spirit de echipă, comportament democratic, caracter, loialitate față de cetățeni, curaj în apărarea convingerilor și dorință de perfecționare continuă, spirit colegial etc!
Eu am ales să votez responsabilitatea!
Un OM de cuvânt și un PRIMAR de cuvânt!

Doctor Marian Drăgușin, piteștean

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Este urgent și strict necesar PENTRU ȚARA ROMANIA,ESTE URGENȚA URGENȚELOR CA psd să nu mai existe,PENTRU CA ROMANIA SĂ EXISTE,ALTFEL!?

  2. Dragusin e un hot , e dator la jumatate din firmele din Arges si multe de prin tara. Pe la toate firmele care i-au livrat marfuri si au prestat servicii pentru el sau firmele lui a ramas dator . A pacalit mii de oameni