Web Analytics

1000 de pachete au fost oferite familiilor vulnerabile din Argeș

de | 15.12.2021 11:14 | Actualitate

Luni, 13 decembrie, Consiliul Județean Argeș și DGASPC Argeș, împreună cu Asociația pentru Asistență Socială „Universul Copiilor Speciali” (UCS) și Asociația „Suflet, Speranță, Solidaritate, Siguranță și Sprijin” (5S) au derulat o amplă campanie prin care au fost împărțite persoanelor vulnerabile 1000 de pachete.  

Pachetele au fost oferite familiilor vulnerabile din comunele Cetățeni, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Lerești și Bughea de Jos. Cei mai bucuroși au fost copiii pentru care Moș Crăciun a venit astfel mai devreme. De altfel, cuprinși de atmosferă, aceștia au și cântat colinde și au spus poezii. 

Citește și: Argeș. Peste 25 de incendii izbucnite, de la începutul lunii decembrie

Pachetele au fost destinate atât copiilor, cât și adulților și au fost împărțite prin intermediul primăriilor. Acestea au conținut: saltele, coșuri de cauciuc, haine, alimente neperisabile, dulciuri, jucării, dar și măști și dezinfectanți. În cadouri copii au găsit și jucăriile donate de angajații Consiliului Județean și ai D.G.A.S.P.C.  Argeș. 

Citește și: Majorarea punctului de pensie și a alocațiilor, pe ordinea de zi a ședinței de guvern

“Săptămâna trecută am stat de vorbă cu mai mulți primari din zonă care și-au exprimat dorința să le facă o surpriză de sărbători și să le facă viața mai ușoară acestor oameni mai puțin fericiți. Ca urmare, noi, Consiliul Județean, împreună cu DGASPC și două asociații, ne-am unit eforturile pentru a le oferi aceste pachete argeșenilor aflați în dificultate pentru a putea întâmpina sărbătorile de Crăciun așa cum se cuvine”, a menționat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu. 

La rândul său, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a subliniat că “este o acțiune lăudabilă a asociațiilor 5S și UCS care, împreună cu DGASPC și Consiliul Județean Argeș s-au gândit să îndulcească și la propriu și la figurat viața pe acest final de an pentru câteva sute de familii din nordul județului. Proiectul a fost unul de succes și, așa cum am văzut, cei mai fericiți au fost cei mici, care au ocazia, iată, să primească dulciuri, hăinuțe și jucării, chiar în apropiere de Sărbătoarea Sfântă de Crăciun. Consiliul Județean Argeș are de gând să multiplice acest gen de activități cu diferiți parteneri sociali și să dea Dumnezeu ca lumea să primească cu bucurie aceste daruri”. 

Citește și: Jurnalul de Argeș urmărește și protestează alături de colegi! Notă de protest a ziarului BURSA faţă de discriminarea exersată de ASF

“Cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, împreună cu DGASPC și fundațiile 5S și USC, precum și cu ajutorul primăriilor, am venit în sprijinul persoanelor vulnerabile din nordul județului Argeș prin aceste pachete. A fost felul nostru să le transmitem sărbători fericite. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest gest”, a menționat și directorul general DGASPC Argeș Tatiana Eftime. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole