Web Analytics
scris luni, 12.02.2024

10 bărbați, acuzați de sex cu minori, în Italia, după ce s-au culcat cu o fată de 15 ani

Parchetul pentru minori au deschis un dosar penal după ce o fată de 15 ani a întreținut mai multe raporturi sexuale cu bărbați după ce s-a înscris pe un site pentru adulți, notează Corriere della Sera.

10 bărbați, acuzați de sex cu minori, în Italia, după ce s-au culcat cu o fată de 15 ani

Citește și: Câmpulungean amendat cu 30.000 lei pentru că a ars deșeuri pe malul unui râu

Părinții i-au tăiat alocația, iar fata, a decis să lucreze ca prostituată pentru a „face bani”. Mama ei a fost cea care a descoperit totul, după ce a citit niște mesaje pe telefonul mobil al fetei de la un potențial client cu care fiica ei negocia un serviciu.

Potrivit investigațiilor, aproximativ 30 de bărbați au contactat-o pe minoră, iar aproximativ zece au plătit-o pentru a obține un serviciu sexual. Ei riscă acum să fie acuzați de raport sexual cu minori. Deși fata de pe site-ul de întâlniri – unde se oferea pentru relații sexuale în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de euro – pretindea că este majoră, potrivit anchetatorilor, era greu de spus, din fotografiile riscante făcute în baie, că era puțin mai mult decât un copil.

Totul a început  în 2021, când, după o ceartă în familie din cauza comportamentului problematic al fetei, legat de consumul de droguri și alcool, mama ei a decis să îi taie banii de buzunar săptămânali.

„Voi găsi în continuare o modalitate de a face mulți bani”, i-ar fi răspuns adolescenta de 15 ani. Niciodată, însă, părinții nu s-ar fi gândit că fiica lor ar fi mers atât de departe încât să ofere servicii sexuale pe un site de întâlniri. Ceea ce a oprit întâlnirile a fost ideea mamei de a verifica telefonul mobil al fiicei sale, pe care aceasta îl lăsase pe masa din bucătărie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *