Web Analytics

1 Iunie cu multe surprize pentru copii, la Piteşti şi Goleşti

de | 31.05.2023 12:41 | Actualitate, Cultură, Home

De 1 Iunie, Consiliul Județean Argeș – prin instituțiile de cultură subordonate – a pregătit celor mici o mulțime de surprize: jocuri, teatru pentru copii, ateliere de creație etc. Teatrul „Alexandru Davila” Pitești va pune în scenă, pe 1 iunie, de la ora 11:00, la Grădina de Vară Pitești, piesa de teatru pentru copii „Scufița roșie”, cu intrarea liberă; iar de la ora 15:00, în Parcul Primăriei din Costești se joacă piesa de teatru pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”.

La Muzeul Golești vor avea loc ateliere de creație, expoziții deschise special pentru copii, expoziții de meşteşuguri populare, cu vânzare: obiecte din lemn, ceramică decorativă, costume populare, obiecte artizanale, turtă dulce, tiroliană pentru copii, plimbări cu poneii, cu caii şi alte atracții.
La Biblioteca Județeană Argeș, în perioada 29 mai – 01 iunie are loc Festivalul de carte pentru copii „Juniori Fest”, ediția a 3-a, o manifestare culturală dedicată Zilei Internaționale a Copilului, menită să promoveze literatura pentru copii și lectura ca mijloc de relaționare. Astfel, luni și marți, 29 și 30 mai, au avut loc mai multe ateliere și activități pentru copii la bibliotecă. Programul continuă miercuri – 31 mai cu atelier de lectură și jocuri, atelier interactiv cu drone educaționale, iar joi, 1 iunie, de la ora 12-00, cu „Disney Junior”- cântece, dansuri, jocuri, baloane și îndrăgitele personaje Disney, iar de la ora 13.30 – „Întâlnire cu Pernuța Speriată”, lectură publică, desene și activități creative cu autoarea Diana Tivu.
M.S.

Citește și David Vlad Marghidan, elev al Școlii „Mihai Eminescu” Pitești, calificat pentru Olimpiada Balcanică de Matematică!

Citește și Surprize pentru copii, de 1 iunie! Tiroliană și plimbări cu poneii, teatru și multe ateliere

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *