Web Analytics
scris sâmbătă, 23.12.2023

Plecat dintre noi, la doar 47 de ani, medicul diabetolog Dragoș Mihancea va fi înmormântat mâine

S-a stins din viață Dragoș Mihancea, medic diabetolog și nutriționist, la doar 47 de ani. Dragoș va fi înmormântat duminică, 24.12.2023, funeraliile, la care și-a anunțat participarea arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, urmând să aibă loc de la ora 13, 00, la biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Pitesti, cartier Trivale!

Plecat dintre noi, la doar 47 de ani, medicul diabetolog Dragoș Mihancea va fi înmormântat mâine

Citeste și Pastorală de Ziua Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos

„Vestea încetării din viaţa pământească a dr. Dragoș ne-a întristat inima, dar, totuşi, nu suntem „ca cei care nu au nădejde” (I Tesaloniceni 4, 13), ştiind că moartea este uşă spre veșnicie. Prin Spovedanie și Împărtășanie, și-a pregătit haina de lumină, pentru mutarea către lăcașurile veșnice, acolo unde „nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit”. În aceste momente de tristă, dar vremelnică despărțire, până la Învierea de obşte, transmitem întreaga noastră compasiune familiei.

Să-i fie memoria binecuvântată!
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe robul Său, fratele nostru Dragoș! Veşnica lui pomenire, din neam în neam! a anunțat, îndurerat, duhovnicul său, părintele Rafael Vintilă.


„Nu te teme de ce ai să suferi. Fii credincios până la moarte, şi-ţi voi da cununa vieţii. Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul! Doar ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (Apocalipsa 2, 10; 14, 13)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *