Web Analytics
scris vineri, 16.09.2022

Zone din Pitești vor fi ecologizate sâmbătă, 17 septembrie, în „Ziua de Curățenie Națională”

În Pitești se va desfășura o amplă acțiune de voluntariat, sâmbătă, 17 septembrie, în cadrul proiectului „Ziua de Curățenie Națională 2022”, organizat de Asociația „Let’s Do It, Romania!”.

Zone din Pitești vor fi ecologizate sâmbătă, 17 septembrie, în „Ziua de Curățenie Națională”

Vor fi ecologizate mai multe zone din oraș: malul râului Argeș (zona Ștrand), pădurea Trivale (zona Cornul Vânătorului – Schitul Trivale), zona Zamfirești-Balotești.

De asemenea, aproape toate școlile și liceele din municipiu s-au implicat în această acțiune, iar elevii urmează să ecologizeze curțile școlilor și spațiile din apropierea acestora.

Citește și A început campania „Schimbă PET-ul cu biletul”

Municipalitatea piteșteană, prin Salubritate 2000 S.A., Salpitflor Green S.A. și Poliția Locală Pitești, va participa la întreaga acțiune, asigurând ridicarea și colectarea gunoiului adunat de către voluntari, precum și siguranța participanților la acest proiect.

,,Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. ,,Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală ,,Let`s Do It World!”, la care s-au alăturat alte 190 de țări de pe mapamond, fiind una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *