Web Analytics

„Zoană mi-a spus să vorbesc cu Valeca, fiindcă el distribuie locurile…”

de | 30.08.2018 14:00 | Politica si Administratie

# Primarul Ion Dumitru, supărat foc după ce Gabriela Zoană a dus 20 de copii din Olt la Parlamentul European şi niciunul din Albota

Ion Dumitru, primarul comunei Albota, a reacționat pe facebook după ce europarlamentarul Gabriela Zoană a dus în vizită la Parlamentul European 20 de copii din județul Olt și niciunul din localitatea pe care el o conduce, deși, susține acesta, comuna are studenți la facultăți de renume. Mai mult, Ducele de Albota ne-a declarat că nu-i va mai apăra pe unii colegi de partid care au obținut beneficii pentru copiii lor, cu referire, printre alții, la primarii din Recea și Bascov.

„Eu și câțiva «proști» din PSD apărăm cu atâta înverșunare acest partid (…) De astăzi, vă predau ștafeta! ”

Ion Dumitru, pe facebook: ”Am stat și am analizat foarte bine: eu și câțiva «proști» din PSD apărăm cu atâta înverșunare acest partid și, dacă stau bine să mă gândesc, niciun deputat, senator sau alți lideri importanți nu o fac. Cred că cei care îi atacă au un motiv care mie îmi scapă. Nu o să mai jignesc oameni pe care nu îi cunosc prea bine, nu le cunosc familiile și nici motivele pentru care au acest comportament față de PSD. Aș insista asupra unui lucru: Albota are copii la Medicină, Politehnică, ASE și peste tot, acesta este doar un exemplu. Niciunul nu a fost inclus pe listă pentru a vizita Parlamentul European, alții fără niciun merit l-au vizitat de 4-5 ori, alții au avut beneficii de pe urma acestui partid, beneficii pe care nici nu le visau. Drept care, dragii mei, de astăzi vă predau ștafeta! Sunteți motivați, chiar obligați să vă apărați ceea ce ați câștigat! Am și eu copii, gineri, de care nici nu ați auzit. A venit momentul ca, pentru ceea ce ați primit, să apărați partidul. Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva și promit că mă voi ocupa în continuare de comuna mea ca și până acum și cred că, pe termen lung, câștigul va fi mai mare! Dacă am uitat vreo virgulă, puneți-o!”.

„Să se certe alții, care și-au băgat copiii pe la Trezorerie, Curtea de Conturi…”

Ion Dumitru pentru Jurnal de Argeș: „Eu nu am postat să fac trimitere la Zoană. Eu am o postare în care am spus că sunt oameni care s-au dus la Bruxelles de câte 4-5 ori, iar eu am copii la Politehnică, la Medicină sau ASE care nu se regăsesc pe niciun tabel pentru Bruxelles și alții din Pitești… Vedeți de câte ori a fost Tatiana Preduț, de câte ori a fost una care… cu unul de la municipiu… Am vorbit cu ea (europarlamentarul Gabriela Zoană – n.red.) ieri și mi-a spus că are 35 de locuri în viitor. Am spus că nu am fost niciodată și vreau și eu 10 locuri pentru 10 copii din Albota. A spus să vorbesc cu Valeca, fiindcă el le distribuie… Dar cu ăia care s-au dus și de 4-5 ori la cumpărături la Bruxelles cum e?! Vedeți că sunt de la municipiu… Ea (Gabriela Zoană – n.red.) are o scuză, că este vorba de o listă la nivel național… Un prieten de-al nostru spune că a dat 20 de locuri la Olt, dar ea zice că nu le-a dat… Nu pentru chestia asta sunt eu supărat, ci pentru toate chestiile în care parlamentarii nu fac nimic. De ce să mă cert eu cu lumea pe facebook pentru ei, care nu fac nimic? Să se certe alții, care și-au băgat copiii pe la Trezorerie, pe la Curtea de Conturi… De copiii mei nu știe nimeni… Dacă am copii, dacă n-am… Nu vreau să mai mă cert să apăr interesele altora”.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Foarte bine punctat…..nu ca as fi vreun fan al acestui domn, dar de data aceasta are dreptate. Plecările sunt numai pentru cei din anturajul lor, nu și pentru cei care au potențial și nu și permit și chiar ar merita sa ajunga pana acolo. Amantele sunt primele pe liste….. și logic întreținătorii acestora. Dar ce ne mai mira, cu un așa Dandy presedinte la Psd. Amantlâcurile sunt la rang de virtute, submediocritatea este promovată in mod obsesiv, nonvalorile au luat locul valorilor, suntem ca niște Zombie, nu ne trezim din ceva ca ne pocnește altceva. Sunt ca o casta, nu se va schimba nimic, absolut nimic, totul e cu circuit inchis. Dacă aveti bafta sa aveti pe cineva in acest anturaj sau dacă sunteți femei dispuse sa va puneți demnitatea la bătaie, da, aveti o șansa sa evoluați in acest sistem. Trist, dar așa se procedează, degeaba avem tineri cu viziune care chiar și ar dori sa facă ceva, nu au loc de ei, nu se face nimic constructiv, se pierd bani și timp, timpul și banii noștri, timpul copiilor nostri. Toți cei ajunși acolo sunt preocupați de propriul bine și atât, nimic mai mult. Nu uitați, tot ceea ce se face se face pe banii noștri, plimbări, toată promovarea acestor nonvalori, totul se face din banii acestei tari. “ Doamnele” se plimba la Mamaia, tineretul se regulează in Delta,departe de ochii lumii, pe banii cui? Sunt oameni simpli care îmbracă din salariul lor copiii din centrele de plasament, sunt oameni care merg și donează alimente in centrele de bătrâni, in schimb ei fura, fura tot ce se poate, de la Paduri, terenuri pana la viețile oamenilor. Nu se va schimba nimic, cei tineri sunt deja virusați. Păcat, mare pacat…..