Ziua Poliției la Tir: Ziariștii au dat condeiul pe pistol

de | 22.03.2017 12:55 | Actualitate

presa
Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a organizat, miercuri, în preambulul Zilei Poliției Române (25 martie, când se aniversează 195 de ani de la înființarea acestui organism), Ziua Poliției la Tir.

Jurnaliștii din Argeș au fost și de data aceasta la înălțime și au demonstrat că știu să mânuiască și pistolul, nu doar condeiul.

“Ziariștii s-au prezentat onorabil și, ca de fiecare dată, au avut punctaje foarte bune, mai ales că vorbim de persoane care nu folosec armamentul în fiecare zi. A fost un concurs de tir reușit. Dincolo de această competiție propriu-zisă, relaționarea cu toți jurnaliștii acreditați și cu toți cei care au ales să participe astăzi reprezintă un pas important pentru noi. Este și motivul pentru care aceste evenimente se organizează an de an, pentru a ne apropia și de colaboratorii noștri din mass-media”, a declarat inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș.

Iată lista premianților din acest an:

 FETE
Locul I  Monica Sandu, Curierul Zilei:
Locul II  Maria Bucur, Muscel TV:
Locul III Manuela Rodica Ionașcu, Muscel TV.

BĂIEȚI
Locul I  Cristian Matei, Radio România Actualități;
Locul II   Alexandru Nedelcu, Top;
Locul III  Alexandru Angelescu, Clar TV.

L-am întrebat pe chestorul Ionel Ispir, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, cât de des au folosit polițiștii argeșeni, anul acesta, armamentul din dotare.
“N-am o statistică și nu vreau să vă dezinformez. N-au fost multe situațiile în primul trimestru, dar în cursul anului trecut, au fost destule situațiia. De câte ori situația o impune, fără discuție, colegii noștri vor folosi armamentul din dotare, pentru că de asta îl au”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, chestorul Ionel Ispir.

Șeful  Inspectoratului Județean de Poliție le-a transmis argeșenilor un mesaj cu prilejul aniversării a 195 de ani de la înființarea Poliției Române.
“Le urez tururor multă sănătate și să fie alături de Poliția Argeș!”, a încheiat chestorul Ionel Ispir. Foto: Mihai Neacșu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii