Web Analytics

Ziua Internațională a Copilului, la Muzeul Județean Argeș

de | 29.05.2017 07:58 | Actualitate

1 iunieMuzeul Judeţean Argeş îi sărbătoreşte şi anul acesta pe copii, de ziua lor.
Petrecerea de 1 Iunie este încă un motiv în plus să îţi implici copilul în activităţi amuzante, dar şi educative şi să daţi împreună startul distracției cu ceva timp înainte de Ziua Copilului. Iată așadar în continuare programul Zilei Internaționale a Copilului organizată de Muzeul Județean Argeș.

Marţi, 30 mai 2017:

Micuții vor avea ocazia să-și pună în valoare talentul în cadrul unui atelier de arhitectură, care se va desfășura, de la ora 11.00, în bulevardul Republicii, nr. 33, prin deschiderea oficială a evenimentului, după care, în faţa Fântânii Arteziene, copiii vor desena pe asfalt și pe blocuri de desen lumea pe care și-o imaginează. Vor participa elevii clasei a III-a B de la Şcoala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Piteşti sub îndrumarea doamnei învăţătoare Duţu Liliana Carmen.

Miercuri, 31 mai 2017:

Atelier ”Micul arheolog” între orele 11.00-13.00. În cadrul acestui atelier se vor desfăşura activităţi de restaurare, olărit şi tip puzzle. Activitatea va avea loc în curtea Muzeului Judeţean Argeş, intrarea din Bulevardul Eroilor.

Joi, 1 Iunie 2017:

Muzeul oferă acces gratuit copiilor şi adolescenţilor până la vârsta de 18 ani, în toate secţiile muzeului, excepţie făcând Planetariul. Muzeul va fi deschis între orele 9:00 – 17:00.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii