Web Analytics
scris joi, 02.06.2022

Ziua Copilului alături de salvamontiștii argeșeni

Reprezentanții Salvamont Argeș au pregătit surprize pentru copii, de 1 Iunie. Activitățile au avut loc la Baza Voina, Baza Salvamont de la Curtea de Argeș și la Colegiul „I. C. Brătianu” din Pitești. Salvamontiștii și-au prezentat echipamentul și activitatea, iar copiii au avut șansa să folosească tiroliana la baza de lângă cabana Voina sau să se urce pe peretele artificial de la baza de antrenament situată în curtea Spitalului Municipal Curtea de Argeș.

Ziua Copilului alături de salvamontiștii argeșeni

În fiecare loc a fost prezent și cel puțin unul dintre câinii de avalanșă brevetați, aflați în serviciul Salvamont Argeș. Copiii au primit diplome de participare.

„Se pare ca „avem lipici” la copii. Meseria noastră place și mulți micuți au plecat, astăzi, de la noi, dorindu-și să devină salvamontiști. Tiroliană, perete de cățărat indoor, drone, câinii Salvamont au dat culoare activităților.

Baza județeană de antrenament de la Curtea de Argeș, baza Salvamont Voina și Colegiul „I. C. Brătianu” din Pitești au fost cele trei locuri unde ne-am întâlnit cu copiii din Argeș, care au plecat încântați și spunând că ziua petrecută cu noi a fost printre cele mai frumoase zile din viața lor!”, a transmis Salvamont Argeș.

Citește și Pompierii argeșeni i-au primit astăzi pe cei mici în lumea lor

Foto: Facebook Salvamont Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *