De Ziua comunei Slobozia, primarul Petre Funie a acordat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie

de | 30.05.2019 13:22 | Politica si Administratie

De sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena s-a sărbătorit și cea de-a VII-a ediție a Zilei comunei Slobozia. Cu această ocazie, primarul Petre Funie a acordat diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La rândul său, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a punctat faptul că administrația județeană a susținut și susține dezvoltarea localității Slobozia și este alături de oamenii de aici.
În comuna Slobozia, Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară, alocând bani pentru reabilitarea și modernizarea școlilor și anume reamenajare și modernizare Grădinița Nr. 2, renovare, reabilitare termosistem și amenajare grup sanitar la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” clasele V-VIII, reabilitare, anvelopare, amenajare grup sanitar interior la Școala Generală ”C. Brâncoveanu” clasele I-IV, lucrări de întreținere și amenajare grup sanitar interior Școala Generală Nr. 2 clasele I-IV și anvelopare și amenajare grup sanitar la Școala Nr. 1 – Centru.
Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura sanitară, alocând bani pentru reabilitarea dispensarului din comuna Slobozia. Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura rutieră. Din bugetul județean, a fost cofinanțat proiectul privind asfaltarea DC 330 din caceeaşi comună. Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Slobozia sunt în derulare investiții care vizează suplimentarea sursei și capacității de înmagazinare apă potabilă și realizarea sistemului de canalizare, proiecte susținute prin cofinanțare și de Consiliul Județean Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Alo domnilor ziaristi, nu ati vazut filmul de pe net in care cei premiati au primit alaturi de diplome si bani la plic cate 250 ron, bani care practic sunt mita electorala ? Plus mici bere si tuica care tot mita electorala se numeste. Se vede ca nu v-ati trezit domnilor ziaristi, degeaba s-a votat duminica trecuta, voi cu copii vostri tot intr-un judet rosu vreti sa traiti.

    https://adevarul.ro/locale/pitesti/video-primar-arges-filmat-impartind-bani-diplome-fidelitate-campania-electorala-i-a-indemnat-localnici-Imi-faceti-mie-1_5ce6786b445219c57ef465b2/index.html