Web Analytics

Ziua comunei Rociu, la cea de-a IX-a ediţie

de | 7.09.2017 11:49 | Politica si Administratie

19 Rociu02Duminica trecută, în incinta Târgului Săptămânal de la Rociu s-au adunat sute de oameni pentru a se bucura de ziua acestei localități. Au fost decernate diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și tinerilor care au trecut pragul maturității. Pe lângă renumiții artiști locali și din țară, așa cum ar fi

Olguța Berbec, Daniela Cernea, Veronica Dinu sau Bogdan Oncioiu, remarcate și aplaudate au fost și grupurile locale: Grupul vocal preoțesc „Valea Dâmbovnicului” și Grupul vocal „Floricică de câmpie”. Au ținut să fie prezenți alături de primarul Aurel Bălășoiu, președintele CJ Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Gabriel Stoian, deputatul Nicolae Georgescu, fostul senator Constantin Tămagă, fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc și numeroși consilieri județeni și locali. De asemenea, zeci de primari au onorat cu prezența această sărbătoare a comunei Rociu.
19 Rociu01„Mulțumesc din tot sufletul distinșilor invitați care, iată, ne onorează cu o prezență atât de selectă, dar și masivă. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur de toată deschiderea mea către nevoile acestei comune. Acum, la ceas de sărbătoare, vă urez tuturor să aveți parte de zile luminate, de o viață frumoasă și de multă sănătate”, a declarat Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii