Ziua comunei Priboieni, o sărbătoare de nota 10

de | 11.09.2014 17:21 | Actualitate

Pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, a avut loc Ziua comunei Priboieni, ediția a VII-a. Mii de oameni și numeroși invitați de marcă au ținut să participe la acest eveniment devenit deja tradiție și care a fost și de această dată plin de momente speciale. Gazda fără cusur a manifestării a fost din nou primarul Sorin Lupu. Primul om al comunei Priboieni, împreună cu primarul Tudor Pendiuc, a înmânat premii pentru cetățenii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie – anul acesta având 8 astfel de cupluri – și pentru 42 de bătrâni care au împlinit onorabila vârstă de peste 80 de ani. Un gest absolut lăudabil prin care au fost recompensate fidelitatea în căsnicie și longevitatea.
Partea artistică a fost și ea de nota 10. Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul Doina Argeșului, Ansamblul de Dansuri Populare Doina Cârcinovului Priboieni și Taraful Doina Cârcinovului format din copiii de la Școala generală Priboieni. Invitatul special al evenimentului a fost foarte apreciatul Ionuț Dolănescu, care a susținut un recital foarte aplaudat
În ceea ce privește oficialii prezenți, i-am remarcat aici pe prefectul Mihai Oprescu, primarul Piteștiului – Tudor Pendiuc, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Radu Vasilică, primarul de la Topoloveni – Gheorghiță Boțârcă, primarul de la Bascov – Gheorghe Stancu și pe primarul de la Stolnici – Sevastian Roșu Pupăză, primarul de la Rociu – Aurel Bălășoiu și primarul de la Davidești – Ion Sandu.
”Cetățenii din comuna Priboieni merită să aibă în fiecare an o asemenea sărbătoare. Mă bucur că manifestările pe care le-am organizat în această zi sfântă s-au bucurat de o participare record și că spectacolul folcloric a fost pe gustul tuturor”, ne-a declarat primarul Sorin Lupu.
Andrei Bălan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii