Web Analytics

ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGES, între 07 – 15 august 2021

de | 5.08.2021 16:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Platoul Salii Sporturilor, la Stadionul Municipal din Curtea de Argeș

Vă așteptăm cu muzică bună: dance, pop, rock, clubbing, muzică de petrecere și folclor tradițional, terase îmbelșugate cu cărnuri aromate, vinuri și bere rece, parc de distracții pentru cei mici și cei mari și cel mai mare târg de produse tradiționale.

Citește și: Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

Vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, grătare, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale românești, dulciuri, plăcinte, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, înghețată, gogoși, clătite, kurtos-kalacs, nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică hand-made, produse textile, marochinărie etc.

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, mașinuțe tamponabile, carusele, carturi, tobogane gonflabile, piscine cu bile, iar pentru părinți, organizatorii au pregătit concerte incendiare cu muzică live în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece ca gheața.

Citește și: Autorizaţii de securitate la incediu pentru 5 unităţi de învăţământ din Piteşti

Vor urca pe scenă nume mari precum IRINA RIMES, COMPACT, RALUKA, CRISTINA SPĂTAR, BIA, PROMETEU, AUREL MOLDOVEANU, NICU PALERU, MARIA CONSTANTIN, OLGUTA BERBEC, BOGDAN CIORAN, seri de petrecere cu Tarafuri si Orchestre renumite, iar șirul spectacolelor live continuă, program cu muzică de clubbing și animație pentru tineri și adolescenți, spectacole de teatru și divertisment pentru cei mici, toate aceste surprize vă sunt oferite la ZILELE MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEȘ in perioada 07-15 August, pe  Platoul Sălii Sporturilor, la Stadionul Municipal din Curtea de Argeș!!

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii