Web Analytics

Zilele Municipiului Câmpulung: concerte cu 3 Sud Est, Proconsul şi Niculina Stoican şi meci de fotbal cu Mutu şi Balaci

de | 19.07.2017 16:05 | Politica si Administratie

19 01În această săptămână întreg Muscelul este în sărbătoare, administraţia locală din Câmpulung organizând cea de-a XIX-a ediţie a Zilelor Municipiului – „Împreună pentru Câmpulung”.

Manifestările sunt diverse şi includ competiţii şi demonstraţii sportive, lansări de carte, expunere de fotografie, pictură şi caricatură, conferinţe şi spectacole artistice. Ca repere ale ediţiei din acest an a manifestării sunt de menţionat următoarele:
# joi, pe 20 iulie, se va ţine slujba de hram la Biserica „Sfântul Ilie”, patronul spiritual al municipiului Câmpulung. În aceeaşi zi va avea loc la Muzeul Municipal vernisajul expoziţiei „Bâlciul de Sf. Ilie – simbol al oraşului”.
# în seara de joi, pe scena din Piaţa Primăriei va avea loc un concert susţinut de artişti locali, dar şi de invitaţi precum formaţia Daggu Project, Hevito şi Fuego.
# vineri, la ora 11.00, sala de festivităţi a Primăriei va găzdui ediţia a IX-a a simpozionului „Slove Muscelene”, urmată de conferinţa cu tema „Importanţa includerii Câmpulungului pe traseului de pelerinaj milenar la mormântul Sf. Iacob din Santiago de Compostela”, în organizarea Asociaţiei Prietenilor Camino de Santiago.
# tot vineri, la Galeria „Arta”, va reveni Bogdan Petry cu o expoziţie de caricatură.
# seara de 21 iulie este seară de teatru, cu piesa „Sunt un orb special”, regizată de Horaţiu Mălăele şi pusă în scenă de actorii de la Teatrul „Al Davila” Piteşti.
# pe stadioul din Câmpulung se vor afla vineri după-amiază stelele Muscelului şi cele ale României, în cadrul unui meci dedicat maestrului Nicolae Dobrin. Nu vor lipsi de pe teren Ionel Augustin, Silviu Lung, Gică Butoiu, Sergiu Coman, Adrian Mutu, Ilie Balaci, Anghel Iordănescu şi alţi sportivi de renume.
# ziua de vineri se va încheia cu un alt concert, pe scenă urmând să se afle Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Gabriel Dorobanţu şi 3 Sud Est.
# sâmbătă va cânta fanfara în Grădina Publică, iar în cadrul „Câmpulungului în amintiri” va avea loc un simpozion „60 de ani de la primul autoturism de teren românesc IMS 57” şi o paradă a autoturismelor ARO.
# seara va fi plină de cântec cu trupa Maxim, Nicole Cherry, Schimbul 3 by Adrian Ordean, trupa Hara şi formaţia Proconsul, după care va urma focul de artificii.
# duminică va fi rândul folclorului, cu un spectacol oferit, printre alţii, de Ansamblul Profesionist „Doina Argeşului”, Gavriil Prunoiu şi grupul vocal folcloric bărbătesc „Doruri muscelene”, interpreţii Diana  Călinescu şi Graţian Bădescu, dar şi de invitaţii speciali Niculina Stoican, Alexandru Pugna şi Aurel Tămaş cu formaţia „Băndaşii de la Cluj”.

Primarul Liviu Ţâroiu îşi va primi oaspeţii în cadru festiv sâmbătă 22 iulie, la ora 11.00, atunci când va avea loc şi decernarea titlurilor de Cetăţean de Onoare al municipiului Câmpulung.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii