Web Analytics

Zeci de expozanţi din toată ţara vin la Târgul AGRO PITEŞTI

de | 9.05.2019 13:20 | Economie

Joi, 9 mai, cu începere de la ora 11.00 are loc deschiderea AGRO PITEȘTI, Târg de Echipamente, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale. Este un eveniment devenit deja de tradiție al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediție.Locația este aceeași de la edițiile anterioare – parcarea generoasă a Complexului Comercial Jupiter City, partenerul evenimentului.

„Târgul din Argeș este unul dintre cele 5 târguri regionale care se organizează în rețeaua națională a Camerelor de Comerț din România, alături de cele de la Constanța, Arad, Brăila și București – Indagra. Considerăm că este un câștig al întregii comunități de afaceri faptul că Argeșul găzduieşte un astfel de eveniment și vom face tot ce ține de noi să-l păstrăm și să-l dezvoltăm pe mai departe”, spune George Caval, președintele CCIA Argeș.
Și anul acesta sunt numeroși expozanți – ponderea cea mai mare, ca și suprafață expusă, revenind, cum este și firesc, echipamentelor și utilajelor agricole.
Din categoria echipamentelor și utilajelor agricole, vor expune AGRO CONCEPT (dealer New Holland), AJG Trucks and Trailers (dealer Zetor), ETU FARM (prezenți în premieră la AGRO PITEȘTI 2019, dealer Zavod Kobzarenko), Agromec Ștefănești, Grup Industry (dealer piese şi accesorii mașini agricole).
Alături de echipamentele și utilajele agricole, în expoziție se vor regăsi și echipamente conexe agriculturii.
Nu vor lipsi din expoziție și furnizorii de soluții de finanțare și asigurare (BRD, Credit AGRICOLE, Generali, Groupama) și producătorii de produse tradiționale, care vor avea un sector dedicat lor (Casa de Vinuri Ștefănești, Magiunul de Topoloveni, Brădet, Radic Star, Cramele Mărăşoiu, Eco Extract, Pan Partener etc.).

Secțiune dedicată mediului academic

Pentru prima dată, Târgul AGRO PITEȘTI va avea o secțiune dedicată mediului academic. În cadrul târgului, în 9 și 10 mai, vor fi găzduite două conferințe ale:
– Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulică și Pneumatică (INOE) cu tema „Tehnologii eco-inovative de valorificare a deșeurilor de biomasă – ECOVALDES”
– Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice (INCDSB) cu tema ” Soluții tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentară”.
Programul zilnic al evenimentului este între orele 9.00-18.00.
Duminică, 12 mai, de la ora 14.00 la Târgul AGRO PITEȘTI se va organiza o mare tombolă cu premii numeroare și extrem de atractive – marele premiu, ca în fiecare an, constă într-un porc în viu, oferit de RADIC STAR.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii