Web Analytics

Zeci de trenuri circulă zilnic peste un pod sprijinit în proptele de lemn

de | 27.03.2023 08:37 | Actualitate, Home

Un pod din Târgu-Ocna pe care zilnic circulă zeci de trenuri este un pericol uriaș pentru călători. Și asta pentru că de câteva luni, acesta stă sprijinit cu ajutorul unor proptele din lemn, la rândul lor șubrede. Podul este tranzitat zilnic de zeci de trenuri.

Citește și: Șofer amendat pentru că mașina de pe platformă nu avea rovinietă

Cei care locuiesc în apropiere susțin că au făcut mai multe sesizări către CFR în ideea că vor preveni o tragedie, însă nimeni nu a intervenit până acum. Paradoxal, CFR i-ar fi asigurat de fiecare dată că totul este în regulă, spun oamenii.

 „Personalul Sucursalei Regionalei de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu Ocna, unitate pe raza căreia se află porţiunea de linie de cale ferată la care se face referire, efectuează periodic, în conformitate cu instrucţiile de serviciu şi dispoziţiile în vigoare, verificările specifice pentru toate podurile care prezintă defecte. În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor”, a transmis CFR în urmă cu câteva zile, la solicitarea unui localnic.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *