Web Analytics

Zeci de tineri de la ALDE Argeş au strâns 80 de saci de gunoaie din Pădurea Trivale

de | 20.09.2018 14:00 | Actualitate

Tineretul ALDE Argeș s-a alăturat în data de 15 septembrie celor 5000 de membri TLDE din întreaga țară, participând la o acțiune de ecologizare de amploare. Cei 35 de tineri argeșeni au strâns nu mai puțin de 80 de saci de gunoi dintr-un loc care ar fi trebuit să fie o carte de vizită a Piteștiului – Pădurea Trivale.
„Protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, dar nu e niciodată suficientă implicarea în acțiuni de ecologizare, atât timp cât comportamentul populației în privința deșeurilor generate nu se schimbă în mod real.
Cei 35 de membri participanți au adunat azi și gunoaie depozitate în saci menajeri în pădure, la o distanță considerabilă de marginea acesteia și de orice drum de acces. Ne-a uimit această situație, pentru că, practic, ar fi fost mult mai ușor să arunci acei saci într-un tomberon.
Noi ne-am făcut datoria. Sperăm ca pe viitor acțiunile de ecologizare să devină o parte din istorie”, a declarat Codruț Matei, președintele interimar al TLDE Argeș.
„Acum câteva săptămâni participam, alături de TLDE Argeș, la o acțiune de ecologizare pe Transfăgărășan. Astăzi, tinerii noștri au ecologizat Pădurea Triviale și sunt extrem de mândră de fiecare în parte pentru modul activ în care se implică în problemele comunității. Nu ne vom opri aici! La sfârșitul acestei luni vom desfășura o acțiune de ecologizare și replantare în zonele defrișate de pe suprafața comunei Arefu. Așteptăm alături de noi pe oricine are posibilitatea și consideră că stă în puterea noastră să trăim într-un mediu mai curat și mai sănătos”, a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii