Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Zeci de șoferi prinși drogați la volan, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au retras 343 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 744 de permise de conducere, dintre care 113 pentru consum de alcool şi 20 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise, în urma acţiunilor desfăşurate duminică.

Zeci de șoferi prinși drogați la volan, în ultimele 24 de ore

Citește și: Ana Bogdan, campioană la Parma

„A fost asigurată intervenţia la 5.345 de evenimente, dintre care 3.734 circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.611 circumscrise situaţiilor de urgenţă. În ultimele 24 de ore, au fost semnalate 1.020 posibile infracţiuni, peste 25% dintre acestea sesizate din oficiu”, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI) într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, au fost prinşi în flagrant 228 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 250 de fapte penale. De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat 9.962 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 3,6 milioane de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...