Web Analytics

Zeci de producători din Argeș la Târgul „Toamna Piteșteană” 2017

de | 6.10.2017 09:39 | Actualitate

deschidere targ toamna pitesteanaVineri 6 octombrie, în Piața Vasile Milea s-a deschis Târgul ”Toamna Piteșteană”, o manifestare tradițională organizată de ani buni de Primăria Pitești și ce aduce zeci de producători de produse tradiționale din Argeș, de la legume și fructe până la must, pastramă și murături.
La deschiderea evenimentului au fost prezente numeroase oficialități alături de primarul Cornel Ionică. Este vorba de senatorii Cristina Stocheci, Șerban Valeca și Gheorghe Marin, de deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Velcea, președintele CJ Argeș-Dan Manu și prefectul Emilian Dragnea.
Deschiderea târgului a fost întârziată cu o oră deoarece autoritățile l-au așteptat și pe invitatul special, Dima Floricel Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Prezența înaltului oficial la târgul ”Toamna Piteșteană” este o urmare a discuției pe care primarul Ionică a avut-o zilele trecute cu ministrul Petre Daea. Primarul l-a invitat pe ministrul Agriculturii la Pitești, însă acesta a declinat invitația, promițând în schimb că va trimite unul dintre secretarii de stat.
Târgul ”Toamna Piteșteană” se va desfășura în Piața Vasile Milea și întreaga zonă centrală-pietonală a municipiului Pitești până pe 15 octombrie.

SAM 7585
Centrul Cultural Pitești organizează, sub egida Târgului „Toamna Piteșteană”,, o serie de spectacole pentru toate gusturile, în Piața Vasile Milea, sub coordonarea profesorului de canto popular Valentin Grigorescu și a cantautorului Tiberiu Hărăguș.
În cadrul spectacolelor de folclor vor susține recitaluri Taraful „Zavaidoc”, Valentin Grigorescu și Grupul Vocal „Zavaidoc”, Violeta Dincă, Rodica Oprican, Nelu Stan, Cristina Voicu, Elena Dima, Iulian Ghiță, Nicu Spânu, Nina Sibiceanu, Alin Matei, Mariana Popa, Diandra Popaiacu, Luiza Paca, Mioara Raica, Alin Pavelescu, Cristina Udrea, Ansamblul Folcloric de Copii „Zavaidoc”, Ansamblul Folcloric „Doruri Argeșene”.
La spectacolele de muzică tânără vor concerta Tiberiu Hărăguș și Grupul Folk „P620”, Cezar Ion Mircea, Georgiana Costache, Ștefania Costache, Mara Ion Mircea, Ioana Alexandra Guțu, Andreea Dinuț, Ana Manole, Anemona Olteanu, Alexandra Voinicilă, Valentin Poienariu, Trupa rock „RANA”, compusă din Bogdan Tănăsescu, Andrei Bulf, Ovidiu Damian.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sunt aceiasi ,,producatori”din Piata Calea bucuresti.Unde sunt adevărații producatori?