Web Analytics

Zeci de musceleni cercetaţi pentru furturi din supermarketuri

de | 7.12.2017 10:55 | Actualitate

19 kauflandE plin Câmpulungul de super, hiper, minimarketuri! Firme mari, firme mici, investitori locali sau de peste hotare au împânzit municipiul cu magazine din domeniul retail care au clienţi foarte mulţi, în pofida ideii că muscelenii sunt săraci. În afară de cei care îşi satisfac dorinţa de shopping şi de socializare la supermarket, unii au şi alte tendinţe. Aşa se face că în ultimul an zeci de musceleni au ajuns să dea cu subsemnatul la Parchet, fiind acuzaţi de furt din magazinele cu de toate.

Aproape treizeci de persoane au fost acuzate de furt şi, până în prezent, una singură a fost condamnată. Hoţul din Kaufland a primit 1.350 de lei amendă penală. Apoi, un muscelean acuzat că a plecat din Lidl fără să plătească încă mai apare în faţa instanţei, iar o minoră care este acuzată că a furat de la Carrefour îşi aşteaptă şi ea sentinţa în această lună. În rest, în alte douăzeci şi şase de cazuri petrecute în ultimul an, procurorii au propus instanţei soluţia de renunţare la urmărirea penală, decizia fiind conformă solicitării. Cele mai multe acuzaţii au venit din partea celor de la Kaufland şi Lidl.

Nu sunt bani, dar se fac cumpărături

Deşi se vorbeşte de sărăcia din Muscel, aglomeraţia din supermarketuri şi de pe străzi infirmă această părere. Cu puţine excepţii, toţi marii operatori în domeniul retail sunt prezenţi la Câmpulung şi nu duc lipsă de clienţi. Magazinul Kaufland Câmpulung este unul de top la nivel naţional în privinţa vânzărilor, iar la Flanco sunt zile în care nu ai loc să te mişti. În plus, străzile înguste ale municipiului sunt locuri în care maşinile circulă bară la bară, din zori şi până la miez de noapte.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii