Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Zece elevi din Argeş au dat Bacul în sesiunea specială

Peste patru mii de elevi argeșeni susțin în această perioadă probele contând pentru examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, aceștia fiind arondați celor 15 centre amenajate în județ.

Zece elevi din Argeş au dat Bacul în sesiunea specială

Mai înainte, însă, zece candidați au fost implicați în sesiunea specială a examenului de Bacalaureat organizată pentru absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu examenul național de bacalaureat 2024 – sesiunea iunie-iulie și/sau pentru absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.

Examenul a avut loc într-un singur centru, la un liceu din Ploiești, celor zece argeșeni alăturându-li-se alți 176 de elevi din întreaga țară. Și s-a obținut o singură medie de 10, aceasta fiind a unui absolvent de liceu din București. Din cei zece argeșeni, nouă au promovat examenul, cea mai mare medie fiind de 8,36, iar un elev nu a trecut de probe, obținând note mai mici de 6.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Platforma Businessverse s-a lansat la Piteşti, în prezenţa mediului de afaceri şi a PJIPMM Argeş

Citește și Ce amenzi riscă angajatorii care nu modifică salariul minim în Revisal

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce impact au avut loturile olimpice și competițiile internaționale asupra rezultatelor la Bacalaureat în sesiunea specială? Cum poate influența participarea la aceste evenimente performanța academică a elevilor? Este corect să existe o sesiune specială pentru acești elevi, având în vedere că sunt implicați în activități extrașcolare de nivel internațional?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită