Web Analytics

Zece avarii la reţeaua de apă a Câmpulungului în doar o lună

de | 27.07.2023 12:50 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Conducta magistrală de apă din zona Muscel cedează o dată la câțiva ani, în interiorul Câmpulungului țeava se sparge mult mai des. Doar în ultimele treizeci de zile au fost anunțate zece avarii la rețea, remedierea acestora făcându-se, în parte, timp de câteva ore, perioadă în care furnizarea apei potabile este sistată. Situația este aceeași de ani de zile, sunt sute de avarii mai mari sau mai mici în fiecare an, iar pierderile sunt suportate tot de cetățeni.

Răscumpărarea de către Consiliul Local a tuturor acțiunilor la societatea Edilul CGA, prestatorul de servicii de apă și canalizare în Câmpulung și în cinci comune, încă nu a dat startul unei campanii masive de investiții în rețea. Se are în vedere, deocamdată, derularea proiectului de reabilitare a uneia dintre cele două conducte de la magistrala de apă, cea care asigură alimentarea întregului municipiu muscelean.
C.I.B.

Citește și Un bărbat din Câmpulung a murit în ambulanţă, în drum spre Piteşti, în căutarea unui cardiolog

Citește și PNL Câmpulung se dă la primărița Elena Lasconi: „De ce vă e teamă să desecretizaţi lista cheltuielilor pentru Zilele Municipiului?”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *