Web Analytics

Week-end cu numeroase incendii în Argeș

de | 17.02.2019 16:48 | Actualitate

 

În perioada 15.02.2019, ora 08.00 – 17.02.2019 , ora 08.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Carpenului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament. În urma incendiului, o fată de 16 ani (fiica proprietarului) a suferit un atac de panică. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital. Au ars: elemente din plastic din apropierea aragazului și cratița de pe aragaz.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Bughea de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Zimbrului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament. Au ars semințele din cratița de pe aragaz.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Cetățeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Buzoești, sat Vulpești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 600 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 2 ha.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Bughea de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești, sat Udeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: un frigider, un aparat de radio și alte materiale depozitate în magazia construită din lemn.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, strada Sticlelor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 4 ha.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Valea Mare Pravăț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii