Web Analytics

Week-end plin de competiții pentru sportivii din Mioveni

de | 24.11.2017 12:28 | Actualitate

competitii MioveniSe anunță un weekend încărcat de competiții pentru sportivii din Mioveni, care vor participa la competiții de natație, volei și handbal.

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 11:30, în sala de sport a Colegiului „Ștefan Odobleja” din Craiova se va disputa meciul de volei dintre echipa gazdă – CSV Craiova și CS Dacia Mioveni. Partida face parte din cadrul etapei a V-a a Campionatului de Minivolei – Cadete, sportivele antrenate de Valeriu Fianu fiind neînvinse în acest sezon.
În perioada 25-26 noiembrie, lotul de Minivolei pregătit de Gabriela Ayza, va participa la Campionatul Naţional de Minivolei, Turneul II – Pitești. Meciurile se vor susține sâmbătă și duminică în sala de sport a Colegiului „Dimitrie Dima” din Pitești. Adversarele echipei CS Dacia Mioveni în seria FC sunt CSV Craiova, ACS Extrem Pitești și CSS Alexandria.
Duminică, 26 noiembrie, echipa de handbal junioare IV, pregatită de Silvia Purice, va participa la primul turneu din acest sezon organizat în Municipiul Pitești. La eveniment vor participa echipele din judeţ de junioare IV: Piteşti, Topoloveni, Curtea de Argeş, Costeşti şi Mioveni.
Secția de natație a CS Dacia Mioveni va fi reprezentată de patru sportivi, pregătiți de Viorel Ciobanu, la Campionatul Național de Natație – Seniori și Juniori în bazin scurt (25m), organizat la Bazinul de Înot din Municipiul Hunedoara.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii