Web Analytics
scris joi, 08.06.2023

„Vulturașii” de la FC Argeș joacă vineri, în Austria, primul meci din Champions Trophy U11

Juniorii de la FC Argeș născuți în 2012 sunt în drum spre Austria, unde vor participa la faza finală a Champions Trophy U 11, din postura de câștigătoare a ediției de la Belgrad a acestui turneu internațional, competiție în care au fost angrenate 20 de formații din Serbia, Croația, Muntenegru, Macedonia de Nord, Bulgaria, Ungaria și România.

„Vulturașii” de la FC Argeș joacă vineri, în Austria, primul meci din Champions Trophy U11

Citește și: Ce formații va avea ca adversare FC Argeș în Liga a II-a

De data aceasta, la turneul din Austria (9-11 iunie), „vulturașii” antrenați de Bogdan Visan fac parte din grupa C în care se mai află Red Bull Salzburg (Austria), Koszegi Lorant FC (Ungaria), SC Columbia B (Austria), FK Igman Ilidza (Bosnia Herțegovina), Espoon Poloseur (Finlanda) și Hipo Limac (Croația).

Vineri, 9 iunie, FC Argeș are meci cu Koszegi Lorant FC (Ungaria). Primele patru clasate din cele opt grupe vor merge mai departe. Printre echipele importante care mai participă la acest turneu final se numără și Juventus Torino, Norwick City, FC Koln, Rapid Viena, Sturm Graz, Austria Viena, Villareal și Benfica Lisabona.

(Foto: Fotbal Club Argeș Pitești Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită