Web Analytics

Vremea strică Simfonia. Concertele din seara asta amenințate de ploaie

de | 13.04.2019 16:02 | Actualitate

 

Vremea instabilă din această seară va afecta serios spectacolele organizate cu prilejul Simfoniei Lalelelor. Meteorologii anunță ploi serioase în această seară, iar spectacolul folcloric susţinut de la ora 17.30 de către Claudia Șerbănescu, George Popescu, Diandra Popaiacu, Alin Gabriel Matei, Rodica Oprican, Violeta Dincă și Grupul Vocal ”Zavaidoc” pare compromis.

Mai trebuie spus că în program sunt incluși și invitați speciali precum Marcela Fota și Ileana Lăceanu, dar și un recital de muzică pop susținut de Georgiana Costache, Ștefania Costache, Cezar Ion Mircea și Andrei Bulf. De asemenea, cele mai afectate concerte vor fi cele susținute de la ora 20.00, respectiv ora 21.00 de către ”Lora” și ”Zdob și Zdub”.

Focul de artificii și spectacolul de sunet și lumini al fântânii muzicale din Piaţa Primăriei, programate după ora 22.00, vor fi și ele afectate serios de ploaie, ca să nu mai spunem că în cursul zilei vânzările la tarabele cu flori din centrul orașului au fost unele dezastuoase, ploaia ținând piteștenii în casă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii