Web Analytics
scris luni, 02.01.2023

Vremea, ceva mai rece în următoarele două săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorolgie anunţă că vremea se va răci, treptat, în această săptămână, până la maxime de 4-5 grade Celsius. În a doua săptămână de prognoză, temperatura va rămâne, în general, la aceleaşi valori. Vor începe şi precipitaţiile, cam pe la Bobotează.

Vremea, ceva mai rece în următoarele două săptămâni

Citeşte şi: Cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istorie. Recordul termic, la Curtea de Argeș

În Muntenia, în prima săptămână de prognoză, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, iar spre final tendinţa va fi de scădere semnificativă, spre medii ale maximelor de 4-5 grade Celsius şi ale minimelor de -2 şi -1 grad Celsius. În a doua săptămâni, temperatura nu va avea variaţii importante: se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 4-7 grade Celsius şi ale minimelor de -3 şi -1 grad Celsius. Începând cu 6 ianuarie, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată.

La munte, vremea se va răci treptat, astfel încât la sfârşitul săptămânii, vor fi atinse medii ale temperaturilor maxime diurne de -3 şi -2 grade Celsius şi ale celor nocturne de -8 şi -7 grade Celsius. În a doua săptămână de prognoză, se vor înregistra, în medie, valori maxime de -5 şi -2 grade Celsius şi minime de -9 şi -6 grade Celsius. Probabilitate mai mare pentru apariţia precipitaţiilor este pe 6 ianuarie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *