Vremea a făcut ravagii azi-noapte, în Argeș! Copaci căzuți și curți inundate

de | 20.07.2021 09:57 | Actualitate, Home

Azi-noapte, pompierii din Pitești și din Câmpulung au fost solicitați să intervină la evenimente produse de fenomenele meteorologice.

S-a acționat pentru evacuarea apei dintr-un subsol și curtea aferenta locuinței, din cauza canalizării care nu a mai preluat apă pluvială în Câmpulung și la Școala nr. 16 din municipiul Pitești, degajarea unui copac căzut pe carosabil spre Băbana, în apropiere de Gradina Zoologică și degajarea unui copac care s-a aplecat pe fațada unui bloc din apropierea Școlii nr. 16, punând în pericol siguranța cetățenilor.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Argeșul intră sub incidența unui cod galben de azi, ora 10.00 până marți, 21 iulie, ora 12.00, de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Se anunță averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Acest articol este despre: arges,,copaci cazuti,inundatii,vreme rea

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

ISU Argeș: Nu te juca cu focul!
ISU Argeș: Nu te juca cu focul!

De la începutul anului și până în prezent, pompierii argeșeni au intervenit pentru localizarea șilichidarea a șapte incendii care au avut cauza probabilă utilizarea necorespunzătoare a sistemelor deîncălzire. Dintre acestea, două au fost de amploare, astfel, pe lângă...

Animale omorâte de lupi la Câmpulung
Animale omorâte de lupi la Câmpulung

Miercuri dimineață, doi lupi au dat atacul într-o gospodărie din municipiul Câmpulung. Sălbăticiunile au omorât o oaie și un măgar, fiind cu greu goniți de proprietarul animalelor domestice. Incidentul a avut loc în cartierul Valea Româneștilor, o zonă de case situată...