Web Analytics

Vrei să fii voluntar la ISU Argeş? Vezi ce trebuie să faci

de | 8.02.2017 11:46 | Actualitate

voluntari isu

Vrei să înveţi cum să acorzi primul ajutor, să ajuţi la descarcerări sau la misiuni de stingere a incendiilor? În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș va relua campania de înscriere şi recrutare a voluntarilor în cadrul programulului “Salvator din pasiune”. Perioada de înscriere și depunere a dosarelor de către doritori este 13.02 – 24.02.2017, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-14.00, la sediul Localului II al inspectoratului (adresa: municipiul Pitești, strada Mărășești, nr. 1). Relații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0248/221516.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor salvatori sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani; apt din punct de vedere medical; să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni cu intenție; să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor Inspectoratelor pentru Situații de Urgență; să nu fie angajat în cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență; să nu fie angajat/ desfășoare activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.

În cadrul activităţii de recrutare şi înscriere candidatul trebuie să prezinte un dosar care să cuprindă următoarele documente: cerere de înscriere; certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani); copie după actul de identitate; aviz psihologic (nu adeverință), act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare – nu există un minim de studii de care persoana care dorește să acceadă la programul de voluntariat trebuie să dispună; adeverinţă medicală; acordul părinţilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii