Web Analytics

Vot covârşitor de încredere al liberalilor pentru Adrian Miuţescu

de | 24.10.2019 14:23 | Politica si Administratie

# Puciştii au devenit pisoi şi nimeni n-a mai zis nici ”pâs” # La ședința de sâmbăta trecută 259 din cei 274 de delegați au votat pentru actuala echipă de conducere a PNL, 15 s-au abținut și nimeni n-a votat împotrivă

Întrunire importantă a liberalilor argeșeni sâmbătă, 19 octombrie, pe scena sălii Filarmonicii din Pitești, unde a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean. Ședința a avut ca scop mobilizarea membrilor PNL Argeș pentru campania electorală a alegerilor prezidențiale. Practic, sub conducerea președintelui Adrian Miuțescu, întreaga echipă a PNL Argeș a căzut de acord că obiectivul nr. 1 și singurul în această perioadă trebuie să fie campania pentru realegerea președintelui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. În sală au fost prezenți 274 de liberali din cei 329 delegați, așa că ședința a fost declarată statutară. Președintele organizației județene, Adrian Miuțescu, a prezentat raportul de activitate al Biroului Politic Județean pe anul 2019, unul pozitiv având în vedere că la alegerile parlamentare PNL Argeș aproape că și-a dublat scorul față de anii anteriori, unde era ciuca bătăilor în județ în raport cu PSD. După președintele Miuțescu, au luat cuvântul deputatul Dănuț Bica, primarii Nicolae Tarbă de la Bughea de Sus și Nicolae Barbu de la Valea Iașului, apoi vicepreședintele Cristian Mitrofan de la Curtea de Argeș. Cel mai important moment al ședinței, unul cu semnificație decisivă, a fost când participanții au trecut la votul de încredere pentru Biroul Politic Județean și implicit pentru președintele Adrian Miuțescu. Votul pentu susținere a fost de 259, adică unul covârșitor. Un nr. de 15 delegați s-au abținut și, atenție, niciunul n-a votat împotriva echipei conduse de Miuțescu. Iar asta înseamnă și că s-a tranșat definitiv situația tensionată din perioada anterioară, știți toată povestea cu cei câțiva primari atrași într-un joc tactic turbulent de o mână de puciști nemulțumiți că Miuțescu i-a pus la muncă. Practic, Miuțescu le-a stricat frăția cu PSD și i-a smuls din acel ”dolce farniente” de pe urma căruia ei trăiau bine, ca persoane fizice, dar partidul decădea, pe persoană juridică.
De altfel, și invitatul de la București, vicepreședintele Virgil Guran, a atenționat că, odată ce Comitetul de Coordonare Județean a dat un vot de încredere covârșitor actualei echipe (repetăm, nimeni n-a votat împotrivă!), dacă vor mai apărea tensiuni nejustificate în interiorul filialei, se vor lua măsuri conform statutului. Altfel spus, cine mai are gânduri de puciuri va fi exclus din partid.
M.S

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii