Web Analytics

Vor fi publicate listele cu firmele eligibile pentru programul ”Casa Verde”. La ce trebuie să fie atenți oamenii

de | 19.08.2023 08:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vești bune pentru cei care s-au înscris în programul ”Casa Verde”. După o lungă așteptare, vor fi publicate listele cu firmele eligibile care se vor putea ocupa de instalare. 

Citește și: Argeș. A lăsat gravidă o copilă, iar ea a născut la 14 ani! Nu scapă de judecată!

Cum piața este plină de oferte, alegerea potrivită este din ce în ce mai grea. Specialiștii ne recomandă să fim atenți la calitatea produselor și la ce anume include pachetul oferit de instalatori. Dacă luați panouri de calitate slabă și producția de electricitate va fi tot așa. Specialiștii mai spun că nu țara de proveniență contează, ci calitatea materialului.

Citește și: Încă un bărbat s-a înecat în mare, la Costineşti!

În prezent, pentru un sistem de 3kW, contribuția unei persoane fizice trebuie să fie de puțin peste 2.000 de lei. Crește consumul, cresc și costurile. Specialiștii ne recomandă ca, în cazul unei investiții mai mari, să fim atenți ce firme contractăm. Multe au oferte atractive, însă pe terment lung, rezistența materialelor s-ar putea să lase de dorit. Până acum, AFM a finanțat aproape 2.000 de proiecte în ultimii trei ani, prin intermediul programului ”Casa Verde Fotovoltaice”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *