Web Analytics

”Vom contacta un avocat pentru a vedea ce putem face vizavi de declaraţiile primarului de la Coloneşti”

de | 4.07.2018 19:18 | Sport

13 Bascov 1251# Edilul de la Bascov nu se lasă în scandalul ”Baraj cu mită la jucători”

Așa cum vă informam în numărul trecut al Jurnalului de Argeș, la barajul pentru Liga a III-a dintre Unirea Bascov și Vedița Colonești au apărut informații că unii jucători de la Olt nu și-au jucat corect șansele, iar acest aspect a fost sesizat de nimeni altul decât de primarul Nicolae Stan de la Colonești. În replică, primarul de la Bascov ne-a declarat la momentul respectiv că îi va face plângere la Parchet omologului său de la Colonești pentru aceste declarații și că nimic nu este adevărat din cele spuse de edilul de la Olt.
Ulterior, contactat telefonic pentru a vedea dacă s-a materializat intenția domniei sale, Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov, ne-a declarat: „Nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre acest aspect, ci doar cu președintele clubului nostru, căruia i-am transmis să contacteze un avocat sau un jurist pentru a vedea ce demersuri oficiale putem face în acest sens”.
De asemenea, Mircea Stan, antrenorul de la Colonești, contactat în legătură cu același subiect, nu a vrut să dea nicio declarație. ”Nu știu nimic”, a fost reacția tehnicianului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii