Web Analytics

Voluntari în prima linie. Două studente de la UPIT s-au alăturat Spitalului Mioveni

de | 24.12.2020 13:04 | Actualitate

Două studente de la Facultatea de Asistență Medicală a Universității din Pitești s-au alăturat, voluntar, personalului medical din secția COVID a Spitalului Mioveni, în urma apelului formulat de autorități.
„Studenți voluntari de la Facultatea de Asistenți Medicali se alătură cadrelor sanitare din prima linie de la Spitalul Mioveni suport COVID! Prin ordinul 4649415/20.12.2020 emis de Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul M.A.I., două studente din cadrul Universității Pitești, Facultatea de Asistență Medicală, specializarea asistent medical generalist, s-au alăturat, voluntar, personalului medical din secția COVID a Spitalului Orășenesc Mioveni.
Odată cu intrarea în vigoare a OUG 197/18.11.2020 privind unele măsuri în domeniul asistenței medicale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la cerere, peste 700 de studenți voluntari din România au primit deja ordine de repartizare pentru a se alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale care se impun pacienților infectați cu noul Coronavirus.
Detașarea volunarilor este valabilă pentru o perioadă de 60 zile”, a transmis Ion Georgescu pe pagina sa de facebook.

Citește și Se redeschide secția ATI de la Spitalul Mioveni

Citește și Trei medici rezidenți ATI, detașați la Spitalul Mioveni pentru 30 de zile

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii