Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Volodimir Zelenski spune că Beijingul „sprijină integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei” 

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, în contextul în care ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, se află în vizită în China, că „există un semnal clar” din partea Beijingului că susține „integritatea teritorială şi suveranitatea” țării sale, relatează News.ro. 
Citește și: Miliardarul Puiu Popoviciu, achitat în dosarul Ferma Băneasa

Volodimir Zelenski spune că Beijingul „sprijină integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei” 

„Ministrul de externe Dmitro Kuleba, care se află în aceste zile într-o vizită în China, a purtat discuţii cu omologul său şi mi-a raportat despre rezultatele întâlnirii. Este prima vizită a unui oficial ucrainean la acest nivel în mulţi ani, iar acest lucru este bun. Există un semnal clar că China sprijină integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei”, a declarat liderul de la Kiev, miercuri seară, în mesajul său zilnic adresat națiunii. În discuțiile cu oficialii chinezi, Dmitro Kuleba a primit asigurări că Beijingul nu va oferi arme Moscovei, a mai spus Volodimir Zelenski. 

Citeşte întreaga ştire: Volodimir Zelenski spune că Beijingul „sprijină integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei”. „Există un semnal clar”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...