Web Analytics

Volodimir Zelenski a discutat cu președintele UEFA. I-a mulțumit pentru sprijinul acordat în reluarea campionatului de fotbal

de | 20.09.2022 08:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat, luni, că a discutat cu preşedintele UEFA, Aleksandr Ceferin, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul în reluarea campionatului de fotbal din Ucraina.

„Am vorbit astăzi cu Aleksander Čeferin. Sunt recunoscător pentru sprijinul sportivilor noştri, pentru principiile de neclintit. I-am mulţumit preşedintelui UEFA pentru asistenţa acordată în reluarea Ligii ucrainene de fotbal. Am discutat despre oportunităţile UEFA de a ajuta la eliberarea sportivilor noştri – prizonieri de război, prin acordarea sprijinului public acestora”, a afirmat președintele Zelenski.

Citește și: FC Argeș – CFR Cluj 0-1. Campioana se impune greu în Trivale

Campionatul de fotbal al Ucrainei s-a reluat la 23 august a.c., meciurile jucându-se fără spectatori şi cu reguli stricte de securitate. Ultimul meci de fotbal din campionatul Ucrainei se disputase la 12 decembrie 2021. Sezonul 2021-2022 nu a mai fost reluat după pauza de iarnă din cauza războiului declanşat de Rusia.

La 26 aprilie campionatul 2021-2022 a fost suspendat definitiv.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *