Web Analytics

Vladimir Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia

de | 21.09.2022 10:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Vladimir Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia. Sunt chemaţi la război toţi cei care au făcut serviciul militar obligatoriu, dar şi rezerviştii.

Citește și: Semnificația zilei: 21 septembrie – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PĂCII


„Este necesar să luăm o decizie urgentă pentru a ne proteja poporul în ținuturile eliberate. De aceea am cerut Ministerului Apărării să fie de acord cu mobilizarea parțială. Decretul a fost deja semnat, mobilizarea parțială începe astăzi. Toți cetățenii care vor fi mobilizați vor avea statut de forță armată deplină. Doar cei care sunt în rezervă vor fi înrolați. Ei vor fi antrenați suplimentar, având în vedere că e o operațiune specială.
NATO a discutat să se folosească de armele nucleare împotriva Rusiei. Avem și noi arme. Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra. Occidentul a șantajat Rusia, dar Rusia are multe arme cu care să răspundă. Vom folosi toate resursele pe care le avem pentru a ne apăra poporul. Ministerul apărării a fost instruit de către mine să definească statul legal al acestor unități și al republicilor Lugansk și Donețk. Trebuie să acordăm atenție specială pentru aprovizionarea Donbasului cu tehnologie și muniție”, a anunțat Vladimir Putin, miercuri dimineața.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *