Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele. Judecătoarea a acceptat procedura simplificată, care presupune o reducere a pedepsei

Un nou termen de judecată are loc, joi, la Judecătoria Mangalia, în dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care, anul trecut, a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, iar judecătoarea din Mangalia a acceptat procedura simplificată în tragedia de la 2 Mai, conform surselor G4Media. Judecătoarea este cea care a întrebat la termenul anterior dacă victima este în sală și este cercetată disciplinar.

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele. Judecătoarea a acceptat procedura simplificată, care presupune o reducere a pedepsei

Citește și: Florin Salam, ridicat de Poliţie. Pe numele lui există 3 plângeri penale


Procedura simplificată apare în cazul în care un inculpat recunoaște faptele care i se aduc, așa cum ele au fost reținute prin rechizitoriul procurorilor, solicitând ca judecata să se desfășoare doar pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. Instanța, luând act de această manifestare de voință, va aplica o pedeapsa între limitele legale, reduse cu o treime, au explicat surse judiciare pentru G4Media.
În același timp, părinții victimelor solicită o majorare a pedepsei prin schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în omor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită