Web Analytics
scris vineri, 15.12.2023

Vizită de prezentare a noului atașat comercial al Ungariei, la CCIB

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), Iuliu Stocklosa, s-a întâlnit cu noul atașat comercial al Ungariei în țara noastră, dna. Dorittya Fegyver, la prima ei vizită în această calitate la Camera bucureșteană, însoțită de dl. Ferenc Bogar, care a condus Biroul comercial al ambasadei Ungariei în România până la 1 septembrie a.c., dată la care a fost numit ajunct al Șefului Misiunii diplomatice a Ungariei în țara noastră.

Vizită de prezentare a noului atașat comercial al Ungariei, la CCIB

„Ungaria este un partener economic și comercial foarte important pentru țara noastră, iar CCIB colaborează bine cu instituțiile similare din țara vecină cum ar fi: Camera de Comerț și Industrie Budapesta, Secția Română a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, precum și cu Secretariatul și conducerea Federației Camerelor de Comerț Dunărene. Suntem convinși că atât excelenta colaborare avută cu Biroul comercial al ambasadei Ungariei va continua cu sprijinul dnei. Fegyver, precum și cu dl. Bogar în noua sa funcție”, a subliniat președintele Iuliu Stocklosa.

Citește și Top 10 obiective turistice de vizitat în Vâlcea. Patrimoniu UNESCO și peisaje de vis, de văzut în România FOTO

Conform datelor statistice oficiale, la 30 septembrie a.c. Ungaria era al treilea partener comercial al țării noastre, după Germania și Italia cu o pondere de 6,2% în totalul schimburilor comerciale, a patra piață de destinație a mărfurilor românești, a treia țară de origine pentru produsele importate în România și a șasea în topul țarilor partenere cu deficit al balanței comerciale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *