Web Analytics

Virgil Popescu anunță eliminarea declaraţiilor pe proprie răspundere, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate la energie

de | 20.12.2022 15:47 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a anunțat eliminarea declaraţiilor pe proprie răspundere pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate la energie, indiferent de numărul locurilor de consum.

Citește și: Negocieri finalizate la Automobile Dacia! Uite cu cât vor crește salariile!

„Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare. Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să elimine aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum. Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta”, a spus Virgil Popescu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *