Web Analytics

Virgil Baciu: „O susţin ca primar la Corbi pe fiica mea, Anca Alina Baciu”

de | 20.08.2020 13:43 | Politica si Administratie

Am anunțat că nu voi mai candida la funcția de primar și pentru această decizie am mai multe motive, dar două dintre ele sunt esențiale:
1. De mulți ani susțin un principiu prin care numărul de mandate succesive ale aleșilor să fie limitat la două și am hotărât să dau eu primul exemplu.
2. Am hotărât să acced pe scara ierarhică administrativă la funcția de președinte al CJ Argeș, unde voi candida din partea PMP.
Ultimii 3 ani și jumătate am avut calitatea de primar independent, deoarece în urma unor neînțelegeri cu fosta conducere am fost exclus din PNL Argeș, iar partidul care mi-a acordat încredere și șansa de a candida la CJ a fost PMP-ul.
În cei opt ani de primar am realizat multe proiecte, am început multe ce trebuie începute și pentru acest lucru următoarea administrație locală va avea susținerea mea, dacă va considera că are nevoie de acest sprijin.
De ce Baciu Anca Alina? Nu pentru că e ”fata lui tata”, ci pentru o mulțime de argumente, dar voi enumera doar două:
1. Are calitatea, pregătirea și chiar experiența necesară (în ultimii trei ani a fost manager general la SC Valcon Roofs SRL, crescând permanent activitatea firmei, ajungând în 2019 la o cifră de afaceri de peste 150 miliarde lei vechi și un profit de 22 miliarde lei vechi), considerată de către specialiști o performanță managerială.
2. Va avea tot sprijinul meu de care are nevoie pentru a continua dezvoltarea și a implementa noi proiecte necesare.
De ce lista de consilieri PMP?
Pentru că sunt membru PMP și fac o echipă foarte bună cu candidații desemnați și pe care o să v-o prezentăm cât mai curând. Din punctul meu de vedere, este o listă formată din ”experiență și entuziasm”.
Virgil Baciu, candidat PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii