Vip-uri argeșene, internate cu Covid la Spitalul Colentina

de | 30.07.2020 13:21 | Culise

Mai mulți argeșeni cu nume cunoscute au fost internați în cel mai mare spital Covid din România, Spitalul Colentina. Este vorba despre Cristian Mihalcea (foto), comandantul Poliției Mioveni, care se află în continuare sub supravegherea medicilor bucureșteni pentru că nu reușește să se negativeze.

La fel, șeful Inspectoratului de Jandarmi Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu (foto 2). În schimb, soția acestuia a fost externată, după ce rezultatul testării a fost negativ. Primarul Petre Funie de la Slobozia tot aici este internat. Vestea bună e că starea acestuia s-a ameliorat și ieri, marți, 28 iulie, a fost transferat de la Terapie Intensivă pe secție. Tot o veste bună este că fostul prefect Mihai Oprescu s-a externat în urmă cu câteva zile, după ce testul Covid i-a ieșit negativ. Printre numele cunoscute care au ajuns la Colentina în ultima săptămână se află și directorul de comunicare de la Bijuteria Teilor, Andreea Preda. De ce atât de mulți piteșteni ajung să fie tratați la Colentina? Una dintre explicații ar putea fi… managerul de aici, Remus Mihalcea, fost medic ORL la SJU Argeș, un tânăr sufletist și un profesionist deja recunoscut în domeniu. De altfel, dr. Remus Mihalcea este și el internat la locul de muncă, după ce la începutul lunii iulie s-a testat în urma unei febre și a fost depistat pozitiv.
(ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...