Web Analytics
scris vineri, 23.06.2023

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Vintilă este antrenorul lui FC Argeş, dar strategia clubului este să aducă un antrenor care a reuşit câteva promovări”

Întrebat despre situația antrenorului principal, dacă rămâne sau nu Bogdan Vintilă, dacă semnează sau nu Alexandru Pelici, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, ne-a declarat: ”Deocamdată, Bogdan Argeș Vintilă este antrenorul lui FC Argeș. Este o idee sau strategia clubului este ca în Liga a doua FC Argeș să vină cu un antrenor care are câteva promovări la activ în Liga I. Strategia clubului este să aducă un antrenor care a reușit câteva promovări din eșalonul doi în eșalonul unu. Rămâne de văzut care va fi colaborarea în continuare cu Bogdan Argeș Vintilă.
Cu alte cuvinte, începând de astăzi FC Argeș poate să se despartă de Bogdan Argeș Vintilă și să aibă un nou antrenor. Sunt lucruri pe care putem să le spunem și lucruri pe care nu putem să le spunem. Eu țin foarte mult la Bogdan Vintilă, nu am apucat să vorbesc cu el…

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Vintilă este antrenorul lui FC Argeş, dar strategia clubului este să aducă un antrenor care a reuşit câteva promovări”

După meciul tur cu Dinamo, am fost foarte supărat pe el că nu a reușit să capaciteze echipa, iar în meciul al doilea a demonstrat că, dacă ar fi reușit în primul meci să capaciteze echipa la nivelul valorii pe care o au jucătorii, atunci nu am fi trecut prin această dramă a retrogradării și nu s-ar mai fi pus în discuție astăzi să nu mai fie antrenorul lui FC Argeș. Dar, atât pe mine, cât și pe toți cei care conducem pe FC Argeș, acel meci cu Dinamo ne-a dat peste cap”.

Citește și Andrei Costinel Tofan, căpitan la FC Argeş: „A fost un campionat greu, am suferit mult şi vreau să mă gândesc mai mult la mine”

„Nu putem să dăm jucători cu nume și prenume pe care vrem să-i aducem, pentru că mai multe cluburi se bat pe ei”

Despre situația jucătorilor care au plecat și despre ce jucători vor veni același Tudose a ținut să puncteze: ”FC Argeș a trebuit să schimbe strategia din mers. Noi nu ne-am gândit niciodată când am adus jucătorii respectivi că în sezonul 2023-2024 vom evolua în Liga a doua. Vă dați seama că sunt jucători care au salarii foarte mari pentru Liga a doua. Unii nici nu vor să joace în Liga a doua și, în acest context, strategia echipei s-a schimbat. Normal că pe jucătorii care nu vor să joace nu poți să-i ții cu forța; degeaba le plătim salariile dacă ei nu sunt cu inima și cu sufletul alături de FC Argeș, de culorile alb-violet pentru a reuși o revenire rapidă în primul eșalon.

În consecință, despărțirea de acești jucători este asumată, este clară și vor veni jucători care pot duce greul Ligii a doua. Adică sunt jucători specifici pentru Liga a doua, care știu să se bată în Liga a doua, au obținut rezultate în Liga a doua și sunt foarte buni pentru această ligă, pentru promovare în Liga I. Aceasta este strategia pe termen scurt de un an de zile a lui FC Argeș, cu acești jucători care sunt capabili să readucă Argeșul în prima ligă valorică a fotbalului românesc. Referitor la veniri, nu putem să le dăm încă numele, dar sunt jucători cu vechi state în Liga a doua, care au confirmat. Nu putem să îi dăm cu nume și prenume, pentru că mai multe cluburi se bat pe ei. Nu aș vrea să le dau numele și apoi să-i văd pe la un alt club. În fotbal, cine dă mai mult ăla câștigă, așa că ne așteptăm la contracandidatele noastre, în speță Chindia, Brașovul sau Buzăul, să vină cu sume destul de mari pentru a beneficia și ei de serviciile acestor jucători. Mi-aș fi dorit ca mâine sau poimâine să anunțăm acești jucători direct la noi…
Probabil că FC Argeș va veni cu o mutare surpriză în plan administrativ în perioada următoare și, după această mutare surpriză, cred că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și mi-aș doi să se întâmple cât mai repede acest lucru, ca FC Argeș să aibă o conducere de top, de Liga I și, încet-încet, să începem reconstrucția de care eu tot vorbesc de trei ani de zile”.

Citește și Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul FC Argeș

Citește și Alexandru Pelici, noul antrenor al FC Argeș: „Mă simt onorat că voi antrena o mare campioană a României”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *