Web Analytics
scris vineri, 19.01.2024

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş, anunţă şi alte schimbări: „Urmează şi Daniel Stanciu şi alţii. Nu se poate altfel…”

Ce ne puteți spune despre schimbările de la nivelul conducerii? Au plecat Tunaru și Alexe…

– Avem nevoie de patru-cinci demisii, să aducem conducători… Anul acesta nu vom promova… Din punctul meu de vedere, tot ce s-a întâmplat la FC Argeș în ultimul an și jumătate a făcut parte dintr-un plan foarte bine stabilit. Acum am toate piesele din puzzle-ul respectiv, și mă refer la contracte greșite. Păi, un jucător nu are voie să fie scos din lot și să se antreneze cu echipa a doua ca măsură disciplinară, pentru că așa i s-a pus în contract că el se antrenează cu a doua echipă!

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş, anunţă şi alte schimbări: „Urmează şi Daniel Stanciu şi alţii. Nu se poate altfel…”

Bun, mai avem în conducere și pe Daniel Stanciu…

– Urmează și Daniel Stanciu și alții. Nu se poate altfel… Revin la acel plan foarte bine stabilit și spun că, odată cu venirea unui personaj, nu s-au plătit salariile, veneam după play-off, l-am dat pe Prepeliță afară cu asumarea Comitetului Director, iar acum nu mai auzi nimic despre Comitetul Director. L-am adus pe Croitoru, când am spus că nu sunt de acord să schimbăm jucători, s-au schimbat chiar 10 jucători… Cine i-a dat mână liberă lui Croitoru? Se știe care este poziția mea față de Croitoru și de aceea suntem aici acum… Am spus patru-cinci demisii și iată că nimeni nu-și mai dă demisia, nici Tunaru și cu Alexe nu și-au dat demisia…

„Bineînțeles că Tunaru și Alexe au fost demiși. Oficial apare că am închis amiabil totul”

Au fost demiși?

– Bineînțeles. Oficial apare că am închis amiabil totul. Ce se întâmplă la FC Argeș în momentul acesta este de noaptea minții. Parcă totul este blocat, una vorbim, alta facem, nimeni nu își asumă nimic. Când am spus că nu sunt de acord cu Pelici, toți au venit și au spus că Pelici-Pelici-Pelici. Bun, l-am adus pe Pelici și acum tragem de niște jucători… Mi s-a spus că nu mă pricep la fotbal, bun, dar nici alții nu se pricep. Eu pot să am o părere, că dau niște bani acolo și pot să spun că nu îmi place unul sau altul, dar ne-am bătut joc de tot ce am construit în doi ani de zile la FC Argeș, care a culminat cu acea calificare în play-off.

Citește și Grigore Turda, căpitanul echipei FC Argeș, a semnat cu o echipă din prima ligă

Yanis Pîrvu la FCSB, Tofan la Farul…

– Nu vreau să plece Yanis Pîrvu, nu vreau să plece nimeni. Într-adevăr, este ofertat Tofan, dar nu este nimic cert pentru el, nu a mai vorbit nimeni nimic. Într-adevăr, a fost contactat, iar eu am avut o discuție cu cei de la Farul, am pus niște condiții pentru plecarea lui Tofan, au fost de acord cu ele, după care nimeni nu mai vorbește nimic. Ce ar trebui să fac? Să bat la ușă la Farul să întreb dacă îl mai vor pe Tofan? Poate găsim înțelegere ca și Tofan și Turda să-și prelungească contractele… Am tot tras semnale de alarmă, dar ce ar trebui să fac eu?

„A venit Bogdan Stoica, deocamdată. Eu rămân la părerea mea să aduc acel conducător pe care l-am promis publicului piteștean”

D-le Tudose, OK, a plecat Tunaru, Alexe și poate mai pleacă și alții, dar cine vine în locul lor?

– A venit Bogdan Stoica, deocamdată. Eu rămân la părerea mea să aduc acel conducător pe care l-am promis publicului piteștean. Eu nu mă rog de el să vină, sunt niște condiții pe care omul le-a pus, eu nu încerc să i le îndeplinesc, pentru că el vine în condițiile în care o să i le dăm noi, FC Argeș. Sper că o să vină, dar până nu am ceva semnat concret cu el, nu pot să vorbesc. Trebuie schimbat tot la nivel administrativ, pentru că am eșuat cu această sifonărie care se numește FC Argeș. Toată lumea încearcă să țină postul călduț, toată lumea încearcă să-l dea în gât pe celălalt că a făcut nu știu ce, toată lumea vorbește pe la spate. Nu se poate așa ceva, vrem performanță, vrem să ajungem un club profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cu asemenea oameni și asemenea caractere nu se poate. Nu se poate să vorbești ceva cu cineva în față și pe urmă să te duci și să nu mai recunoști a doua zi. Noi plătim pentru greșelile acestea de sifonăreală, FC Argeș ar trebui să se numească FC Sifon. Îmi asum ce spun, nimeni de acolo nu mai trebuie să stea. Când te apuci să citești contractele, găsești tot felul de clauze. Pierdem jucători pe bandă rulantă și atunci se adeverește ce a spus Tudose vizavi de acel plan. OK, s-a întâmplat și cu Garita. Adică din șapte jucători aduși, lui Garita îi pui altă clauză că poate pleca dacă echipa retrogradează în Liga a doua. De ce nu ai pus aceeași clauză la toți? Ce să înțeleg eu?

Citește și Violetul Orozco, integralist în remiza cu Nigeria

Citește și Polo masculin: România s-a calificat în sferturile Campionatului European

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Chiar nu înțeleg de ce este atât de complicat să scăpăm de acest pacalici cu numele Stanciu? Salariul lunar pe care nemeritat îl primește ar putea fi folosit pentru tinerii jucători din club! Stanciu să stea expert pe la Digi Sport!

    Răspuns
  2. PROFESIONISTI + CARACTERE + SUFLET LEGAT de FC.AG ( argeseni sau pitesteni, fosti jucatoru de calitate din judet. TINERI jucat. din PEPINIERA. PROPRIEEEE PROMOVATI. NU JUCAT – lor gregari si fitosi cu contracte fandosite !!! ASTFEL intr – un TIMP. MINIM vom FI FC.AG din ZILELE BUNE.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *