Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Vinovaţi suntem noi, cei care gestionăm acest club, pentru că am avut încredere foarte mare în nişte oameni”

de | 18.12.2020 10:32 | Actualitate, Sport

Întrebat despre situația dezastruoasă de la FC Argeș în contextul în care gruparea din Trivale se află pe ultimul loc în clasamentului Ligii I, despre schimbările de antrenori și despre soluțiile de redresare a clubului, sponsorul principal Viorel Tudose ne-a declarat: ”Toți fluturii ăștia, mă refer la conducerea administrativă a lui FC Argeș, dar și la antrenorii Badea și Moșteanu, au pierdut până acum un buget de aproape 170.000 de euro. Nu e normal ca cineva să își asume aceste lucruri? Cum să dau un buget anume și să nu cer niciun fel de performanță? Ce suntem? Facem Daciadă aici, facem doar sport pentru a ne simți bine? Astea sunt problemele.
Am văzut că presa centrală a preluat tot felul de declarații care nu au niciun sâmbure de adevăr. Nu este adevărat. Nu știu ce fel de oameni sunt ăștia care pot să mintă în halul ăsta! Mai uitați-vă și în oglindă, domnilor antrenori! Nu spun că noi am făcut numai bine. Doamne ferește! Eu am fost primul care m-am ridicat de față cu toată lumea și am spus că am greșit foarte-foarte mult dând credit unor oameni. Aceste raporturi contractuale trebuie stipulate cu clauze foarte clare, nu mai mergem pe încredere. Așa și cu dl. Ionuț Badea, care s-a înțeles cu dl. Gentea, care era atunci președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș. Badea i-a spus d-lui Gentea că, în momentul când nu va mai merge treaba, ne strângem mâna și plecăm. N-a mai fost așa. Dl. Badea a spus că, dacă pleacă, trebuie plătit cu atâta. Ok. L-am plătit. Dl. Moșteanu, la fel. Aici am fost chiar de față. «Oameni buni, uitați-vă la mine! Eu sunt caracter! Nu merge treaba, ne strângem mâinile și plecăm.» Bun. Nu a mers treaba și nu numai că nu ne-am strâns mâinile, dar a plecat fiecare cu o sumă considerabilă de bani. Ăsta este adevărul!
Nimeni nu a vrut să-i facă rău lui Adrian Dulcea, nu a vrut nimeni să-i facă rău lui Ionuț Moșteanu. Credeți-mă că toată lumea din acest club vrea binele lui FC Argeș. Nu cred că există vreunul în conducere care să vrea răul, dar nici nu poți să mergi cu cineva, să faci un pas, doi, trei într-o asociere… Dacă celălalt rămâne pe loc, rămâi și tu pe loc, aștepți să vină lângă tine, pentru că am plecat împreună la un proiect. Dar astea sunt povești, pentru că mulți oameni din fotbal, din iarbă cum se numesc ei, vin doar de dragul salariului. Sunt niște mercenari și atâta tot. Nu îi interesează soarta lui FC Argeș. Mai spunea cineva că îi curge sânge alb-violet prin vene. Păi, dacă îți curge sânge alb-violet prin vene, demostrează treaba asta!”.

Citește și Gica Dobrin merge pe calea sa: „Gândim o colaborare între Şcoala «Dobrin» şi Viorel Tudose”

Citește și Colegii de la FC Argeş deplâng moartea lui Viorel Turcu / Amintiri cu singurul piteştean care a jucat contra lui Maradona

„Argeșul nu mai pică, vom găsi soluții să construim în continuare”

”Este o situație foarte dificilă în momentul acesta, pentru că nici nu mai avem pe cine să luăm acum. De aceea am mers pe varianta cu Augustin Eduard și cu Andrei Speriatu, pentru că este o situație foarte grea în acest moment. Nu avem un antrenor cu personalitate pe care să-l punem la FC Argeș. La Pitești se dorește un proiect pe termen mediu și lung, de 3-5 ani, cu obiectiv intermediar, ca să fim foarte clar înțeleși, evitarea retrogradării. Nimeni nu și le asumă. «Și dacă picăm ce se întâmplă?», că am auzit și varianta asta… Nu, Argeșul nu mai pică, Argeșul va rămâne aici, în Liga I. Vom găsi soluții să construim în continuare. Nu trebuie să mai ai încredere pe vorbe dacă vrei să faci performanță, trebuie doar raporturi contractuale foarte bine parafate și atât. Să parafrazez un fost profesor universitar de-al meu: ”Doar prin hârtie nu trece glonțul!”. Asta trebuia să facem și noi, totul să fie scris”, a mai spus Viorel Tudose.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Matale cu ce treburi p’ aci pă la Piteșt, bre nea Tudose? Te pricepi la fotbal, că n-a auzit nimeni de tălică ? Ceva cașcaval de la Nuclearelectrica pentru băieții deștepți? Și Penescu tot cu aere e vedetă a reușit să distrugă echipa și să meargă apoi la facultate. Ai început nasol de tot.

Ultimele articole